Mat & dryck

Covid-19

Vi följer noggrant utvecklingen av coronavirusets spridning i samhället. Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar vår verksamhet efter rådande läge.
Detta kan komma att påverka starten (eller formen) för cirkeln.
Vill du minska ditt sockerintag utan att behöva stå över alla godsaker?

Kom till en workshop där du blir inspirerad och lär dig att baka efterrätter utan vanligt socker, mjölkprodukter och sädeslag (glutenfritt). Recepten kommer vara inspirerade av bland annat rawfood och paleo-kost.

Ni kommer bli indelade i små grupper och baka en kaka per grupp. Workshopen avslutas med gemensam fika med dryck där ni får smaka på varandras bakverk och blir det något över får ni ta med det hem.

Vill du bli inspirerad att njuta på ett hälsosamt sätt är du hjärtligt välkommen till workshopen.

Bra att veta
Ingredienser och recept ingår i priset.

Ledare
Ananda och Durga har båda länge haft fokus på hälsa, dels genom yoga, meditation, självutvecklande kurser och med maten som medicin. I deras kök finns varken socker, mjöl eller mjölkprodukter men de njuter ofta av godsaker både till mellanmål och efterrätt.

Anmälningsinformation
Workshopen startar vid 4 anmälda deltagare
Startdatum är preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900