Hälsa & välbefinnande

Välkommen på yoga!

Yoga är för alla, oavsett fysiska och andra förutsättningar. Yogan är till för att anpassas efter individens behov och behöver inte se ut på samma sätt för alla. Det finns alltid något som passar just dig precis just där du är.

I denna yogaklass kommer vi att fokusera på att stärka, stretcha ut, mjuka upp och balansera dig och din kropp. Yogaövningarna passar både för nybörjare och mer vana yogautövare. Vi jobbar på att skapa en synkronisitet mellan rörelse och andetag för att stabilisera nervsystemet samt öka blodcirkulation och syresättning till kroppens alla delar.

Klassen avslutas med djupavslappning för att landa och ge kropp och sinne tid att integrera det som vi praktiserat.

Bra att veta
Ta med egen yogamatta, vattenflaska, och eventuell filt och/eller kudde som kan användas vid avslappningen.

Cirkelledare
Durga Fredholm har praktiserat yoga i dryga 13 år och gått Vinyasayoga teacher training på The enchanted montain, Garopaba i Brasilien 2014. Hon har även utbildat sig till gravid-yogalärare på Atmajorti yogastudio Stockholm 2014-15. Yogan har hjälpt Durga och hennes kropp genom många olika faser i livet. Både genom att stärka och stabilisera kroppen efter sjukdomar, skador, under och efter graviditet samt att balansera sinnet vid livets mer emotionella och mentala upp och nedgångar som vi alla möter. Yogan hjälper henne att skapa ett lugn, men är också en drivkraft att få vara i sin fulla potential på alla olika plan. Den skapar en plattform där praktiserandet utgår efter egna förutsättningar och vad just hon och hennes kropp behöver. För Durga är yoga en fantastisk grund för välmående och utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare. Efter avslutad kurs planerar vi att starta upp en ny omgång
Startdatum är preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900