Hälsa & välbefinnande

OBS !! Anmälan öppnar 28 oktober kl. 10:00 !!

Vi gör yogarörelser, promenerar med fokus på andning och mantra i kombination med steg och rytm som stillar sinnet. En vandring med öppna sinnen i mörkret med pannlampa, en magisk upplevelse! Uppmärksamheten skärps i mörkret, färger och ljud blir starkare, vi möter ljus och skuggor, regndropparna och det kala berget gnistrar som diamanter. Hur du går, din hållning och hur du håller blicken påverkar hur du mår. Passet av slutas med meditation, en inre vandring. Breathwalk har många hälsogivande effekter och är ett enkelt, naturligt och effektivt sätt att må bra.

Vi promenerar oavsett väderlek, ta på dig som för en långsam promenad.

Pannlampa behövs

Ledare
May Ingridsdotter

Plats
Hällekind, samling på den övre avgiftsfria parkeringen på Hällekind.

Denna kväll är kostnadsfri och är ett samarbete mellan Strömstads Kommun, Göteborgs universitet, Naturum Kosterhavet och Studieförbundet Vuxenskolan.
Projekt Gröna Mötesplatser vill inspirera och ge möjligheter att diskutera och lära sig mer kring det goda livet och en hållbar utveckling.

Begränsat antal platser

För mer information eller hjälp med anmälan kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Covid-19 information Vi följer noggrant utvecklingen av coronavirusets spridning i samhället. Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar vår verksamhet efter rådande läge.
Detta kan komma att påverka starten (eller formen) för kvällen.