Bugg Fortsättning i Dalskog

Bugg Fortsättning i Dalskog

Dans

Bugg fortsättning i Dalskog

Kursinnehåll
Denna kurs kräver lite förkunskaper i bugg. Är du nybörjare så rekommenderar vi att först gå nybörjarkursen för att därefter direkt påbörja fortsättningskursen, då dessa avlöser varandra.

Bra att veta
OBS! Ingen anmälan via webben utan direkt till cirkelledaren eller på Facebooksidan Dalskogsbuggen.
Deltagaravgiften betalas kontant på plats! Fika finns till försäljning, 20kr
Följ på facebook: Dalskogsbuggen

Cirkeln arrangeras i samarbete med Dalskogs Tennisklubb, Dalskogs Byalag och Studieförbundet Vuxenskolan.

För mer information och anmälan kontakta
Cirkelledaren Marianne Pettersson 073-998 68 08

Presentation av cirkelledarna:
Vi heter Alf Emanuelsson och Marianne Pettersson och har lärt ut bugg i drygt 12 år. Vi har oftast haft buggkurser efter önskemål från olika föreningar, just nu i Dalskog i samarbete med Dalskogs Byalag men vi har även varit i Åsensbruks föreningshus, Ånimskogs Bygdegård, Järns Bygdegård, Källhults Bygdegård, Erikstad Bygdegård. Vi går även själva på dans- och ledarkurser för att bli bättre dansare och dansledare och just nu håller vi på att lära oss modern fox. På senare år har vi börjat med jivekurser och dubbelbuggkurser Vi är även medlemmar i folkdanslaget Spelmän och Dansare på Dal och lär ut gammaldans. Vi arrangerar regelbundet fredagsdanser i Dalskogs Bystuga då det mest är bugg men vi blandar även med andra danser. Till våra kurser och framför allt fredagsdanserna kommer det folk från hela Dalsland, fler än 50 personer/gång har det varit men även från Värmland, Västergötland och Bohuslän. Till våra kurser och evenemang kommer det vuxna i alla åldrar men även ungdomar, ofta i sällskap med sina föräldrar. Vi har även haft buggkurser för skolklasser. På vår fritid går vi ofta på dans då vi älskar att dansa och träffa nya människor.

Vi har 2 facebooksidor. Dalskogsbuggen och Erikstadbuggen. Där inbjuder även medlemmarna på sidorna till samåkning till festligheter.