Data Excel

Data Excel

Data & IT

Vill du lära dig hur du arbetar enkelt i Excel. Hur lägger jag in formler, kalkyl osv. Här lär ni er vad ni kan göra, får tips och råd för effektiv användning. När du vill göra din egen budget tex. Förutsätter att du har grundläggande datakunskap.

Vi har en komplett datasal, men efter 1:a sammankomsten får ni möjlighet att ta med egen dator. Tanken är att ni skall kunna få ut mer av cirkeln på detta vis, med att snabbt kunna applicera kunskaperna och arbeta i er egen dator omgående. För att ni skall få ut så mycket som möjligt av cirkeln kommer vi även att ha frågestunder på plats när ni redan har er egen dator med er. Ledaren kan fjärrstyra datasalen på plats, allt för att underlätta för er deltagare att få hjälp så snabbt som möjligt om det uppstår frågor eller problem.

Vill ni hellre gå en Workshop på ett tillfälle, se Arr 45407 kväll och Arr 45409 lördag.

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda. Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar. Om inget klockslag är utsatt, återkommer vi även med det när tillräckligt många är anmälda. Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900