Data för arbetssökande

Data för arbetssökande

Data & IT

Många arbeten idag innebär att man använder datorn som ett vardagligt redskap i sitt arbete.
Detta kräver att du har kunskaper i datoranvändning när du söker arbete.

För Dig som vill friska upp dina kunskaper i data för att bättre möta upp en framtida arbetsgivareskrav erbjuder vi en studiecirkel/kurs på fem tillfällen á 3 timmar. Förutsätter att du har grundkunskaper i Windows.
Vi koncentrerar oss på filhantering, molntjänster, Word och lite enklare kalkyler i Excel.

Cirkelns innehåll är preliminärt, vi kommer överens tillsammans i vilken takt vi skall gå vidare så att alla känner att de hänger med. Vi har en frågestund varje gång, där ni deltagare får ta upp era egna dataproblem.
Vi har en komplett datasal som ledaren kan fjärrstyra på plats, allt för att underlätta för er deltagare att få hjälp så snabbt som möjligt om det uppstår frågor eller problem. Vi arbetar i Windows 10.

Ledares eget material.
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda. Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar. Om inget klockslag är utsatt, återkommer vi även med det när tillräckligt många är anmälda. Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.