Data Nybörjare

Data Nybörjare

Data & IT

Datorer är för många av oss en förutsättning för en fungerande vardag. Lär dig grunderna i din egen takt. Det öppnar oanade möjligheter till kommunikation och informationshämtning. Vi har något för alla oavsett om du är nybörjare eller mer van användare.
Vi skall ta bort den rädsla som många känner inför en dator.
Du kommer att lära dig vad ett "Fönster", "Mapp" och "Fil" är.
Du kommer även att få grunderna i Internet.
Cirkelns innehåll är preliminärt, vi kommer överens tillsammans i vilken takt vi skall gå vidare så att alla känner att de hänger med. Vi har en frågestund varje gång, där ni deltagare får ta upp era egna dataproblem.
Vi har en komplett datasal som ledaren kan fjärrstyra på plats, allt för att underlätta för er deltagare att få hjälp så snabbt som möjligt om det uppstår frågor eller problem. Vi arbetar i Windows 10.

Ledares eget material.
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda. Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar. Om inget klockslag är utsatt, återkommer vi även med det när tillräckligt många är anmälda. Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.