Hälsa & välbefinnande

Kom och yoga tillsammans med din bebis!

Vi kommer att arbeta på att stärka och stabilisera mammans kropp efter förlossningen med enkla och effektiva yogaövningar samtidigt som ni har ett samspel och en mysig stund med er bebis. Jag kommer att leda er genom klassen, men även finnas till hand om det är nån bebis som behöver lite extra uppmärksamhet eller en förälder som behöver ett extra handtag med sin lille under klassen. Vi anpassar oss efter barnen och gör övningar tillsammans med de små för att stärka banden mellan bebis och förälder samt stärka de vuxnas kroppar då det blir både tungt och stelt i kroppen av att ta hand om sin lilla älskling.

Denna klass är för dig och din bebis som är mellan 3-12 månader.

Bra att veta
Ta med egen yogamatta samt eventuell kudde och/eller filt som kan användas vid avslappningen.

Cirkelledare
Durga Fredholm har praktiserat yoga i dryga 13 år och har utbildat sig till gravid-yogalärare på Atmajorti yogastudio Stockholm 2014-15. Hon har även gått Vinyasayoga teacher training på The enchanted montain, Garopaba i Brasilien 2014. Yogan har hjälpt Durga och hennes kropp genom många olika faser i livet. Både genom att stärka och stabilisera kroppen efter sjukdomar, skador, under och efter graviditet samt att balansera sinnet vid livets mer emotionella och mentala upp och nedgångar som vi alla möter. Yogan hjälper henne att skapa ett lugn, men är också en drivkraft att få vara i sin fulla potential på alla olika plan. Den skapar en plattform där praktiserandet utgår efter egna förutsättningar och vad just hon och hennes kropp behöver. För Durga är yoga en fantastisk grund för välmåede och utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare. Efter avslutad kurs planerar vi att starta upp en ny omgång

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900