Hälsa & välbefinnande

Kom och yoga tillsammans med ditt barn!

I denna lekfulla klass ger vi utrymme för att skapa ett samspel mellan dig och ditt barn.

Traditionella yogapositioner utövas i en tillåtande miljö för skoj och skratt. Ni kommer även att få prova på lite olika AcroYoga-övningar (yoga och lätt paracrobatik) vilket är både fantastiskt roligt samtidigt som det skapar en tillit mellan dig och ditt barn. Lättare andningsövningar och avslappning kommer också att praktiseras under klassen.

Denna klass är för dig och ditt barn som är i åldern 3-6 år.

Bra att veta
Ta med egen yogamatta samt eventuell kudde och/eller filt som kan användas vid avslappningen.

Cirkelledare
Durga Fredholm har praktiserat yoga i dryga 13 år och gått Vinyasayoga teacher training på The enchanted montain, Garopaba i Brasilien 2014. Hon har även utbildat sig till gravid-yogalärare på Atmajorti yogastudio Stockholm 2014-15. Yogan har hjälpt Durga och hennes kropp genom många olika faser i livet. Både genom att stärka och stabilisera kroppen efter sjukdomar, skador, under och efter graviditet samt att balansera sinnet vid livets mer emotionella och mentala upp och nedgångar som vi alla möter. Yogan hjälper henne att skapa ett lugn, men är också en drivkraft att få vara i sin fulla potential på alla olika plan. Den skapar en plattform där praktiserandet utgår efter egna förutsättningar och vad just hon och hennes kropp behöver. För Durga är yoga en fantastisk grund för välmåede och utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare. Efter avslutad kurs planerar vi att starta upp en ny omgång

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900