Hantverk & konst

Miljökarnevalen den 5 september 2020 är till för alla; barn såväl som vuxna, människor med och utan intellektuell funktionsnedsättning. Hela samhället bjuds in att vara med; lokala föreningar, organisationer, företag, skolor, kommunala verksamheter, trossamfund, politiker och kulturaktörer mm.

TRÄFF 2: Repetitioner och eget skapande av återbruksmaterial
Ta med dig eget återbruksmaterial och skapa häftiga kreationer som du kan bära i karnevalståget. Handledare från Kulturcentrum Väst bidrar med råd och tips hur du kan skapa och bygga fantasifulla kreationer av materialet du tar med dig: masker, instrument, dockor, fiskar mm. På plats finns: ståltråd, lim, snören, spik, häftpistoler och verktyg som du/ni kan använda. På den andra träffen repeteras också ramsor och sånger som ska framföras under Miljökarnevalen.

Miljökarnevalståget kommer att utformas efter de lokala föreningar och aktörer som medverkar i aktiviteten och kommer att se olika ut från kommun till kommun. Den grupp/aktör som medverkar i varje Miljökarnevalståg är Röda Hjärtans ensemble, initiativtagare till projektet.

Det är gratis att vara med!

För mer info:
Marie Lindblad 0735 34 29 68 eller marie@kulturcentrumvast.se

www.facebook.com/kulturcentrumvast
www.kulturcentrumvast.se

Anmäl dig gärna här, så vet vi hur många det blir och hur många som behöver material!
eller kontakta Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00

Ett arrangemang i samarbete med Kulturcentrum Väst och Kungälvs kommun