Finns det människor som vill styra vårt tänkande och agerande? Hur mycket kan vi egentligen bestämma över vår livssituation? Finns det krafter utanför oss själva som påverkar vad vi gör och vad vi egentligen tycker? Hur kommer det sig att vissa personer drivs av värderingar som till och med leder till våld eller avståndstagande från andra människor. Hur uppstår olika religioner och fundamentalistiska ideologier?

Det är bara några av de frågeställningar som Sven skall försöka reda ut under föredraget. Det kanske kan ge svar på hur du själv bättre kan utveckla din egen personlighet Sven kommer beskriva ett tänkbart synsätt som kan leda till en mer självständig drivkraft i livet.

Om Sven:
Sven är beteendevetare och har alltsedan 2012 besökt Stenungssund och haft föredrag och workshops inom ett flertal olika ämnesområden. De flesta har dock haft en andlig anknytning och har byggt på forskning och studier från hans olika resor runt om i världen.

En del föredrag har handlat om nya rön om de forntida pyramiderna i Asien, Egypten, Syd- och Mellanamerika och berättat om de spännande upptäckter som gjorts om tidigare civilisationer. Sven har även talat om hälsa och alternativmedicin men även personlig utveckling. Bland föredragen kan nämnas: Meningen med livet, Hur utvecklas som ljusvarelse och Vem styr egentligen vårt liv.

Sven fortsätter idag med nya avslöjanden om människans beteende samt förklaringar till orsaker om den allt mer komplicerade värld vi lever i.

När: 7 februari, kl 18:30-21:30
Var: Studieförbundet Vuxenskolan, C W Borgs Väg 4 i Stenungsund.
Anmälan: Direkt här på sidan. Har du frågor så ring Agneta på telefon 010-33 00 942.
Investering: 120 kronor betalas på plats, fika (kaffe & smörgås) ingår i priset.

Varmt välkomna!