Media & kommunikation

Foto - Bildhantering och redigering

I den här kursen får du lära dig att bringa ordning i ditt bildkaos! Det innebär att du får lära dig verktyg för att ladda ner, organisera och strukturera alla dina digitala bilder så att du lätt kan hitta dem. När du väl funnit dina bilder går vi igenom samtliga steg i den digitala process där du optimerar bildens exponering samt till slut hur du ger bilden en perfekt skärpa för optimalt utseende för din utskrift.

Kursinnehåll


Kursplan


Bra att veta
Medtag egen dator, digitalkamera eller mobil om du använder den som kamera
Överföringssladd mellan dator och kamera/mobil
Ta även med strömkabel.

Kursen kan komma att ske på distans med tanke på omständigheterna.

Ledare är Annasara Bjaaland. Annasara har drivit företag som fotograf sedan 2013 där hon jobbar med uppdrag som bröllop och porträtt. Hon är också verksam fotokonstnär där hon närmar sig frågor kring natur och identitet. Hon har en konstnärlig kandidatexamen i fotografi från Akademin Valand och tidigare har hon en tvåårig utbildning som yrkesfotograf med inriktning dokumentärt fotografi, reklam och mode. Annasara har en bred kunskap om fotografi, redigering och bildkritik och har tidigare hållit cirklar och workshops i fotografi för både barn och vuxna.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900