Hantverk & konst

Välkommen till två dagar med friluftsmåleri!


Kursinnehåll
Vi arbetar med naturen och landskapet som utgångspunkt och provar på både tempera, olja och akryl på olika underlag. Vi målar ute i det fria, i trädgården vid Ruds Ateljé i Ruds gamla missionshus i Laxarby utanför Bengtsfors. Vid regn finns möjlighet att vara i den stora ateljén. Kursen passar alla åldrar, både nybörjare och lite mer erfarna.

Cirkelledare
Jag, Lina Berglund, är konstnär med Magisterexamen i Fri Konst från Konstakademin i Trondheim. Jag arbetar med måleri, både i form av tavlor, skulpturala objekt och större rumsliga installationer. Min drivkraft har alltid varit att vilja gestalta existentiella mänskliga villkor, särskilt förhållanden mellan den inre och yttre verkligheten, det osynliga och det synliga.

Att "sätta igång" andra människors kreativitet är något av det roligaste jag vet. På mina kurser är processen och erfarenheterna vi gör under arbetets gång av störst betydelse. Det färdiga resultatet är mindre viktigt.

Bra att veta
Kaffe/te och enklare fika finns på plats. Tag med egen lunch!
Kursen kan behövas flyttas fram pga. pågående pandemi.
Materialkostnad ingår i kursavgiften!

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 7 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kursen kan bli framflyttad om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Covid-19 information Vi följer noggrant utvecklingen av coronavirusets spridning i samhället. Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar vår verksamhet efter rådande läge.
Detta kan komma att påverka starten (eller formen) för cirkeln.