Gravidyoga

Gravidyoga

Hälsa & välbefinnande

Gravidyoga


Kursinformation

I gravidyogan gör vi lugna mjuka yogarörelser, förbereder oss inför förlossningen med andning och meditation.
Det går bra att hoppa in även om kursen har börjat.
Erika har själv blivit hjälpt av yogan under sina två förlossningar av bl.a. det yogiska andetaget som vi lär oss i kursen.

Deltagaravgift:
6 träffar 870 kr
12 träffar 1740 kr

Studiematerial

Medtag: Yogamatta/liggunderlag, filt, sittkudde vattenflaska.

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga som omfattar kroppsställningar, rörelsemönster, handpositioner, andningstekniker, fokuseringstekniker, mantran (ljud/vibrationer) och olika typer av meditationer.
Kundaliniyoga passar alla och du utgår från din kropp och dina fysiska förutsättningar. Den bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avspänning, ger dig energi, självkännedom och hälsa såväl fysiskt, mentalt som emotionellt
Kundaliniyogan är tusentals år gammal, och kom till västvärlden i slutet av 60-talet, då Yogi Bhajan bestämde sig för att lära ut de dittills hemliga teknikerna.

Cirkelledare

Erika Malmén Hagström. Bor i Åmål med sin man och två barn. Har länge intresserat sig för yoga och gått på olika kurser, men det var först 2012 som hon hittade hem till kundaliniyogan, som hon sedan dess praktiserar. Hon har tidigare under en lång period av sitt liv haft mycket ångest och depression, men tack vare Kundaliniyogan lever hon nu ett ångestfritt liv.
Erika är internationellt certifierad kundaliniyogalärare och meditationslärare efter utbildning på yogainstitutet i Karlstad.
Erikas lärare under utbildningen har varit Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur (som studerat i Yogi Bhajans närhet i 35 år) Charlotte Åström, Birgitta Hedman, Clara Nestor, Roland Nahringbauer.
Erika är medlem i Sveriges kundaliniyogalärares riksförbund ( SKY )

Information

Vid frågor kontakta Erika på 072-0011053 eller på erika_saga@hotmail.com

Anmälningsinformation

Prova-på tillfället startar vid 5 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse via mail och sms till prova-på tillfället.

För anmälan eller mer information kontakta oss:

Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900