Hälsa & välbefinnande

Välkommen på gravidyoga!

Yoga är för alla, oavsett fysiska och andra förutsättningar. Yogan är till för att anpassas efter individens behov och behöver inte se ut på samma sätt för alla. Det finns alltid något som passar just dig precis just där du är

Vi inleder med djupavslappning för att på bästa sätt kunna varva ner och landa i kroppen. Du guidas till att lyssna inåt till dina behov för dagen och få en stund att skapa närmare kontakt med barnet/barnen i din mage.

Du kommer att bli ledd genom yogaövningar som är anpassade för din gravida kropp och alla nya hormoner som sätts igång under en graviditet. Fokus ligger på att centrera, stabilisera och stärka hela dig för att du ska få uppleva din graviditet så smidigt och härligt som möjligt. Du får kunskap om enkla andningsövningar och avslappnande rörelser som hjälper dig att slappna av både före, under och efter förlossningen.

Klassen avslutas med en skön djupavslappning för att du och ditt/dina barn ska få komma ner i varv och landa tillsammans efter klassen.

Bra att veta
Ta med egen yogamatta, vattenflaska, kudde och eventuell filt som kan användas vid avslappningen samt som stöd under svanken.

Cirkelledare
Durga Fredholm har praktiserat yoga i dryga 13 år och har utbildat sig till gravid-yogalärare på Atmajorti yogastudio Stockholm 2014-15. Hon har även gått Vinyasayoga teacher training på The enchanted montain, Garopaba i Brasilien 2014. Yogan har hjälpt Durga och hennes kropp genom många olika faser i livet. Både genom att stärka och stabilisera kroppen efter sjukdomar, skador, under och efter graviditet samt att balansera sinnet vid livets mer emotionella och mentala upp och nedgångar som vi alla möter. Yogan hjälper henne att skapa ett lugn, men är också en drivkraft att få vara i sin fulla potential på alla olika plan. Den skapar en plattform där praktiserandet utgår efter egna förutsättningar och vad just hon och hennes kropp behöver. För Durga är yoga en fantastisk grund för välmåede och utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare. Efter avslutad kurs planerar vi att starta upp en ny omgång

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900