Hälsa & välbefinnande

Välkommen på gravidyoga!

Vi inleder med djupavslappning för att på bästa sätt kunna varva ner och landa i kroppen. Du guidas till att lyssna inåt till dina behov för dagen och få en stund att skapa närmare kontakt med barnet/barnen i din mage.

Du kommer att bli ledd genom yogaövningar som är anpassade för din gravida kropp och alla nya hormoner som sätts igång under en graviditet. Fokus ligger på att centrera, stabilisera och stärka hela dig för att du ska få uppleva din graviditet så smidigt och härligt som möjligt. Du får kunskap om enkla andningsövningar och avslappnande rörelser som hjälper dig att slappna av både före, under och efter förlossningen.

Klassen avslutas med en skön djupavslappning för att du och ditt/dina barn ska få komma ner i varv och landa tillsammans efter klassen.

Bra att veta
Ta med egen yogamatta, vattenflaska, kudde och eventuell filt som kan användas vid avslappningen samt som stöd under svanken.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900