Hatha Yoga - grundkurs

Hatha Yoga - grundkurs

Hälsa & välbefinnande

Hatha Yoga


Kursinnehåll
Yoga är en holistisk teknik för fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt växande. Yogan ger enkla och samtidigt mycket effektiva verktyg som kan användas i vardagen. Syftet med all yoga är att skapa balans i både kropp och sinne.

Yoga stärker dina muskler, ger mental balans, verkar lugnande och avslappnande. Yogans effekter är många och väldokumenterade. Världen över forskas det kring yoga och idag har yogan en självklar plats bland metoder för bättre hälsa och fördjupad upplevelse av balans i livet.

Yoga är en mångtusenårig disciplin som lägger lika stor vikt på den mentala träningen som på den fysiska – en lustfylld träningsform som ökar vårt välbefinnande. En grundtanke inom yoga är att skapa balans i kropp, sinne och själ för att ge styrka att påverka den egna livssituationen i positiv riktning. Yoga erbjuder enkla redskap som bland annat ger ökad uthållighet, kraft, koncentrationsförmåga, medvetenhet och medkänsla. Yoga kan anpassas till allas förutsättningar och behov.

Alla kan yoga! Oavsett ålder, fysik, tidigare erfarenhet och smidighet. Kom som du är! Inga förkunskaper behövs.

Bra att veta
Cirkeln startar den 4 septembere och erbjuder 7 tillfällen. Cirkeln arrangeras i samarbete med Studio Ting i Varekil (Ringserödsvägen 2, G:a Tingshuset mittemot ICA-butiken.


Anmälningsinformation
Föranmälan sker direkt till Studio Ting via e-post drama@helenaulinder.se eller på telefon 0704-128110.

Investering/pris
7 veckors kurs kostar 1050 kronor, eller så köper du ett klippkort för 5 tillfällen för 800 kronor.

För anmälan eller mer information kontakta Studio Ting:

Vänligen kontakta via e-post drama@helenaulinder.se eller på telefon 0704-128110.