Hälsa & välbefinnande

Yogan som stillar dina tankar/sinnet och leder dig till klokare val

Kursinnehåll
Mediyoga är en reglerad och kvalitetssäkrad yogaform för svensk hälso- och sjukvård/friskvård och kan utföras av alla sittande på stol eller på mjuk matta.
Om du är i behov av hjälp med stress, huvudvärk, sömnsvårigheter, ryggproblem, hjärt-kärlsjukdomar mm, skapa en beteendeförändring eller vill uppnå ett ökat mentalt välbefinnande - så är detta något för dig. Istället för att gasa tills du rasar kan vi ge dig verktyg att komma ur oönskade mönster.

Kursplan
Sommarpassen varar 1 tim. Varje pass börjar med guidning in i Mediyogans olika verktyg för att frigöra och utveckla kropp och själ, allt utifrån gruppens specifika behov. Under sommaren tas olika ämnen upp för fördjupad kunskap om Andning, Mantra (Läkande Ljud), Mudra (Handpositioner). Vi arbetar för att öka fokus och medvetenhet om din hälsa, hur vi undviker stress och hur vi underlättar återhämtning. Ett viktigt mål för vårt arbete inom cirkeln är att frigöra vår egen energi. Passen avslutas med att tillfälle ges till reflektion i grupp eller enskilt.
Du erbjuds även en kostnadsfri telefonrådgivning via Hoogens Rehab.

Bra att veta
För att leda Mediyoga krävs grundläggande medicinsk kompetens. Monika van den Hoogen kommer tryggt guida dig och terapeutiskt utforma passen efter era specifika behov och hjälpa till med frågor utifrån sin roll som sjukgymnast. Monika har arbetat som sjukgymnast/fysioterapeut och inom i föreningsliv i mer än 25 år och har beprövad erfarenhet och kunskap om livet som kan hjälpa dig att hitta rätt väg.
Det finns möjlighet att prova på för 100kr första gången (boka direkt via Monika Hoogens rehab)

Klippkort för 10ggr kostar 2000kr (det finns möjlighet att ta igen missade tillfällen under sommaren fram till aug - när en ny termin startar) och i det ingår även söndag 30/5 och 13/6 kl.14.00-15.00.

Cirkeln arrangeras i samarbete med Hoogens Rehab: www.hoogensrehab.se, tel: 0760-215161

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 3 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900