Hälsa & välbefinnande

Intryck och Uttryck - en inspirationsdag för sinne, kropp och själ!

Kursinnehåll
Skulle du vilja fylla på med yoga och kreativitet? Kanske få utforska en skapande process utan krav på resultat och perfektion?
Under en heldag får du möjlighet att testa mjukgörande yoga, slappna av i vägledd meditation, möta dig själv och ditt inre kreativa barn, samt vara i en skapande process av målande uttryck. Tillsammans äter vi en god, ekologisk lunch på Godhem Café och butik och vi avslutar dagen med yinyoga och reflektion kring våra intryck och uttryck. Ett tillfälle för dig där du får, i en rogivande och vacker miljö, växa i din idé-rikedom och närvaro.
Passar alla oavsett erfarenhet och bakgrund.


Cirkelledare
Om Erica:
Är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, regissör och yogainstruktör med flera års erfarenhet i branschen. Med hennes företag Hello Creative, vill hon med humor, värme och glädje att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling. Hon delar vidare verktyg och nycklar som berikat henne, sina uttryck och själsliga anspråk.

Bra att veta
Anmäl om du har någon matallergi, mjuka sköna kläder.
Tag med anteckningsbok, och gärna egna akvarellfärger och penslar, annars finns detta att tillgå på plats.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 7 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Covid-19 information Vi följer noggrant utvecklingen av coronavirusets spridning i samhället. Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar vår verksamhet efter rådande läge.
Detta kan komma att påverka starten (eller formen) för cirkeln.