iPhone Mobiltelefon

iPhone Mobiltelefon

Data & IT

Kom så hjälps vi åt att lösa dina problem på bästa sätt.
Denna cirkel är enbart för dig med mobil iPhone, av märket Apple.

Vi går igenom hur telefonen fungerar så att du känner dig säkrare när du skall använda den och lär dig de viktigaste funktionerna som att ringa, skicka textmeddelande, spara kontakter mm.
Vi förklarar vad en ”App” är och vad man kan göra med dem. Även hur man hittar och installerar egna Appar som man kan ha nytta av, där en del är gratis och en del kostar pengar. Tänk på att din telefon är laddad innan du kommer. Innehållet utgår från det behov som deltagarna har.

I vår datasal har vi 12 st utbildningsdatorer med Windows 10 , som ledaren kan fjärrstyra på plats, allt för att underlätta för er deltagare att få hjälp så snabbt som möjligt om det uppstår frågor eller problem.

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda. Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar. Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900