iPhone Mobiltelefon Forts

iPhone Mobiltelefon Forts

Data & IT

Lär dig använda din Android telefon, då denna cirkel bara är för den telefonen/Smartphone. Exempel på den typen av telefoner eller operativsystem är Samsung, Sony, HTC, LG m fl.
Vi går igenom hur en Smartphone fungerar så vi känner oss säkrare när vi använder den och lär oss de viktigaste funktionerna som att ringa. skicka textmeddelande, spara kontakter mm. Förklarar vad en ”App” är och vad man kan göra med dem. Även hur man installerar egna Appar som man kan ha nytta av, där en del är gratis och en del kostar pengar.
Vid anmälan berätta vilken telefon du har, så att du hamnar i rätt grupp.
Ta med egen Android telefon/smartphone och tänk på att den är laddad.
Ledarens egna material.
Efter denna cirkel, kommer du att blir erbjuden att fortsätta en cirkel för Android surfplatta, om du vill delta.

I vår datasal har vi 12 st utbildningsdatorer med Windows 10 , som ledaren kan fjärrstyra på plats, allt för att underlätta för er deltagare att få hjälp så snabbt som möjligt om det uppstår frågor eller problem.

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda. Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar. Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900