Språk

Italienska för nybörjare

Kursinnehåll
Vi lär oss Italienska från grunden. Cirkelledaren är född och uppväxt i Italien och har hållit i många studiecirklar tidigare, han är också hemspråkslärare i Italienska för skolelever i Värmland.

Studiematerial
Vi använder kursmaterialet Ciao1 Allt-i-ett-bok.
Ciao! är ett läromedel i italienska för gymnasiet (Italienska 1 och 2) och vuxenundervisningen. Serien Ciao! består av två allt-i-ett-böcker med foton och teckningar som ger mycket Italien-känsla. Många italienare medverkar i texter och dialoger, vilket ger garanterad autenticitet.
Vi beställer hem materialet till första träffen. Vi reserverar oss för ev prishöjning på materialet.

Viktigt att veta
Veckodag för cirkeln kommer att bero på schemat för hemspråksundervisningen som cirkelledaren har och som vi måste anpassa oss till. Skriv i meddelandefunktionen vid anmälan vilka veckodagar du kan delta, så försöker vi anpassa efter gruppens önskemål.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.