Mat & dryck

Lär dig Kinesisk matlagning med Rose
När började kineser använda pinnar? Hur äter man med pinnar? Varför äter kineser dumplings till nyår? Vad är kulturen bakom kinesisk mat? Vad är historien om det kinesiska nyåret? Vi upplever kinesisk matkultur och historia, lagar mat och äter tillsammans, kämpar med pinnar och har trevligt!

Kursinnehåll
Denna kurs är på 2 träffar och vi kommer förutom att laga mat prata om kinesisk matkultur och historia.

Vi kommer att under kursen laga:
Dumplings (kokta och ångkokta)
Vårrullar
Friterade räkor med grönsaker i sötsur/kryddig sås

Cirkelledare Rose (Yadong) Wang
Rose (som hon kallar sig i Sverige) är utbildad lärare med licens i Kina, MA (Europeisk kultur) BA (Engelska). Hon har hållt i cirklar i både Kinesiska och Kinesisk matlagning via oss tidigare.
Hon har bott i Sverige flera år.

Bra att veta
Deltagaravgiften inkluderar mat/ingredienser.
Vi startar fortlöpande nya kurser! Så anmäl dig idag!
Lokalen kan komma att ändras!

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Covid-19 information Vi följer noggrant utvecklingen av coronavirusets spridning i samhället. Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar vår verksamhet efter rådande läge.
Detta kan komma att påverka starten (eller formen) för cirkeln.