Mat & dryck

Lär dig Kinesisk matlagning med Rose

Kursinnehåll
När började kineser använda pinnar? Hur äter man med pinnar? Varför äter kineser dumplings till nyår? Vad är kulturen bakom kinesisk mat? Vad är historien om det kinesiska nyåret? Vi upplever kinesisk matkultur och historia, lagar mat och äter tillsammans, kämpar med pinnar och har trevligt! Denna kurs är på 2 träffar.

Vi kommer att under kursen laga:
Dumplings (kokta och ångkokta)
Vårrullar
Friterade räkor med grönsaker i sötsur/kryddig sås

Bra att veta
Deltagaravgiften inkluderar mat/ingredienser.
Vi startar fortlöpande nya kurser! Så anmäl dig idag!
Lokalen kan komma att ändras!

För mer information kontakta:
Yadong Wang (Rose) 076-836 78 88, E-mail: lardigkinesiska@gmail.com
Rose (Yadong Wang) är född och uppväxt i Kina och har bott i Sverige 3 år och är mycket matintresserad! Rose pratar inte flytande svenska utan tar ibland hjälp av engelska.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900