Kinesisk matlagning med Rose, 3 träffar

Kinesisk matlagning med Rose, 3 träffar

Mat & dryck

Lär dig Kinesisk matlagning med Rose!

Kursinnehåll
När började kineser använda pinnar? Hur äter man med pinnar? Vad är kulturen bakom kinesisk mat? Vad är historien om det kinesiska nyåret?
Vi upplever kinesisk matkultur och historia, lagar mat och äter tillsammans, kämpar med pinnar och har trevligt! Denna kurs är på 3 träffar. Det finns även en kurs på 2 träffar med annan meny.

Vi kommer att under kursen laga:
Förrätter
Kycklingsoppa, broccolisallad
Huvudrätter
Friterat kött med lök i svartpepparsås
Friterad kyckling med grönsaker i sötsur sås
Friterad aubergine med grönsaker i fisksås
Dessert
Friterad banan och äpple med glass

Bra att veta
Deltagaravgiften inkluderar mat/ingredienser.
Vi startar fortlöpande nya kurser! Så anmäl dig idag!
Lokalen kan komma att ändras! Beroende på antalet anmälda.

För mer information, kontakta
Rose Yadong Wang 076-836 78 88, E-mail: lardigkinesiska@gmail.com
Rose (Yadong Wang) är född och uppväxt i Kina och har bott i Sverige 3 år och är mycket matintresserad! Rose pratar inte flytande svenska utan tar ibland hjälp av engelska.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900