Kundaliniyoga - För både nybörjare och fortsättningselever

Kundaliniyoga - För både nybörjare och fortsättningselever

Hälsa & välbefinnande

Kundaliniyoga -För både nybörjare och fortsättningselever


Deltagaravgift:
6 träffar 870 kr
12 träffar 1740 kr

Kursinformation

Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga som omfattar kroppsställningar, rörelsemönster, handpositioner, andningstekniker, fokuseringstekniker, mantran (ljud/vibrationer) och olika typer av meditationer.

Kundaliniyoga är ett enhetligt och holistiskt system som ger energi, självkännedom och hälsa, såväl fysiskt, mentalt som emotionellt. Den bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avslappning, och passar för alla åldrar och fysiska förutsättningar. Du utgår från din kropp och din dagsform.

Kundaliniyogan är tusentals år gammal, och kom till västvärlden i slutet av 60-talet, då Yogi Bhajan bestämde sig för att lära ut de dittills hemliga teknikerna.

Kursen passar både nybörjare och den som gått kurs i kundaliniyoga förut.

Bra att veta

Om du har friskvårdsbidrag/förmån på ditt arbete så ingår yoga i detta. Be om ett kvitto på din betalda deltagaravgift eller om din arbetsgivare vill ha fakturan direkt. Möjlighet finns att dela upp deltagaravgiften på 3 fakturor.
Erika har möjlighet att ha yogapass på dagtid, kontakta oss om intresse finns!

Studiematerial

Medtag: Yogamatta/liggunderlag, filt, sittkudde vattenflaska.

Cirkelledare

Erika Malmén Hagström. Bor i Åmål med sin man och två barn. Har länge intresserat sig för yoga och gått på olika kurser, men det var först 2012 som hon hittade hem till kundaliniyogan, som hon sedan dess praktiserar. Hon har tidigare under en lång period av sitt liv haft ångest och depression, men tack vare Kundaliniyogan lever hon nu ett ångestfritt liv.
Erika är internationellt certifierad kundaliniyogalärare och meditationslärare efter utbildning på yogainstitutet i Karlstad.
Erikas lärare under utbildningen har varit Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur (som studerat i Yogi Bhajans närhet i 35 år) Charlotte Åström, Birgitta Hedman, Clara Nestor, Roland Nahringbauer.
Erika är medlem i Sveriges kundaliniyogalärares riksförbund ( SKY )

Information

Vid frågor kontakta Erika på 072-0011053 eller på erika_saga@hotmail.com

Anmälningsinformation

Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:

Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900