Kundaliniyoga - gratis sommaryoga

Kundaliniyoga - gratis sommaryoga

Hälsa & välbefinnande

Kundaliniyoga


Kostnadsfri sommaryoga. Vid regn kommer vi att hålla till i Studieförbundet Vuxenskolans lokal på Norra Långgatan 19.

Kursinnformation

Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga som omfattar kroppsställningar, rörelsemönster, handpositioner, andningstekniker, fokuseringstekniker, mantran (ljud/vibrationer) och olika typer av meditationer.

Kundaliniyoga är ett enhetligt och holistiskt system som ger energi, självkännedom och hälsa, såväl fysiskt, mentalt som emotionellt. Den bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avslappning, och passar för alla åldrar och fysiska förutsättningar.

Kundaliniyogan är tusentals år gammal, och kom till västvärlden i slutet av 60-talet, då Yogi Bhajan bestämde sig för att lära ut de dittills hemliga teknikerna.

Studiematerial

Medtag: Yogamatta/liggunderlag, filt, sittkudde vattenflaska.

Cirkelledare

Erika Malmén Hagström. Bor i Åmål med sin man och två barn. Har länge intresserat sig för yoga och gått på olika kurser, men det var först 2012 som hon hittade hem till kundaliniyogan, som hon sedan dess praktiserar. Hon har tidigare under en lång period av sitt liv haft mycket ångest och depression, men tack vare Kundaliniyogan lever hon nu ett ångestfritt liv.
Erika är internationellt certifierad kundaliniyogalärare och meditationslärare efter utbildning på yogainstitutet i Karlstad.
Erikas lärare under utbildningen har varit Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur (som studerat i Yogi Bhajans närhet i 35 år) Charlotte Åström, Birgitta Hedman, Clara Nestor, Roland Nahringbauer.
Erika är medlem i Sveriges kundaliniyogalärares riksförbund ( SKY )

Information

Vid frågor kontakta Erika på 072-0011053 eller på erika_saga@hotmail.com

Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900