Kutgo - friskvård med yoga, qigong och rörelser som stärker

Kutgo - friskvård med yoga, qigong och rörelser som stärker

Hälsa & välbefinnande

Cirkelns namn


Kursinnehåll

Kutgo är en form av friskvård där vi växlar mellan lätt yoga, mjuk qigong och stärker kroppen med rörelser i ett upptempo. Vi stärker precis hela kroppen, inte minst det mentala. Huvudet får mycket uppmärksamhet då mindfulness löper som en röd tråd genom hela passet.

Alla rörelser är enkla att följa och det fina är att du anpassar dem själv efter din egen dagsform. Just därför är alla mellan 16 år och modiga pensionärer välkomna.

Kutgo bygger starka och stolta kvinnor. Vi plockar fram urkraften i oss - för den finns i alla - det gäller bara att väcka den.

Kom och våga testa något nytt! Friskvård ska vara roligt, det är därför Kutgon skapades.

Varmt välkomna in i Kutgons värld!

Bra att veta

Cirkeln arrangeras i samarbete med Valkyria Hundermark. Kvinnan som både skapade Kutgon och som sedan ett antal år har erbjudit Orusts kvinnor denna möjlighet till friskvård som passar alla.

Vill ni pröva för att få veta om detta passar dig? Då kan du betala 100 kronor för ditt första tillfälle.

Vill du gå på Kutgo vid två tillfällen per vecka? Kutgo kommer förhoppningsvis också finnas även i Henån på måndagar och i Svanvik på torsdagar. Då kan du betala 1650 kronor för 18 tillfällen.

Vi startar då vi har 10 anmälda.


Anmälningsinformation

Ni anmäler er direkt till Valkyria på telefon 070 396 72 82. Även betalning sker direkt till Valkyria vid första tillfället.