Hälsa & välbefinnande

Vill du lära dig att meditera eller utveckla dina kunskaper i meditation?
Vi mediterar tillsammans i grupp och vi kommer att vara max 12 deltagare för att det ska kännas trevligt och gemytligt. Efter meditationen har du du möjlighet att diskutera tankar och reflektioner som har dykt upp under kvällen i gruppen och med kursledaren. Kursen kommer att hållas varannan vecka så att du har tid till eftertanke och kanske det dyker upp frågor som du kan diskutera vid nästa träff.
Låter det intressant? Välkommen att höra av dig direkt till Dennis för att se om kursen kan vara något för just dig.

Den här cirkeln vänder sig till både till både nybörjare och erfarna.
Inga förkunskaper krävs.

Dennis Nicklasson
Vår cirkelledare Dennis har många års erfarenhet av meditation och har provat flera olika metoder.
Han har ett helhetstänkande att kroppen behöver vara i balans, och genom sina många års erfarenhet av meditation har han provat många olika metoder, därför har han också erfarenheten att kombinera en grupp med både nybörjare och mera erfarna utövare av meditation för att skapa bästa harmoni i gruppen.

Innan kursens start vill Dennis träffa varje deltagare för ett personligt möte, detta bokas direkt samband med att du anmäler dig till honom på sms 070-21 50 777 så kontaktar Dennis dig.
Mötet sker vanligtvis i våra lokaler på Österlånggatan.


Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.


Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.