Data & IT

Datorer, surfplattor och smarta mobiler är för många av oss en förutsättning för en fungerande vardag. Lär dig grunderna i lagom takt eller fördjupa dig i något mer avancerat. De öppnar oanade möjligheter till kommunikation och informationsinhämtning. För en del kan blotta tanken på en dator kännas skrämmande och obegriplig. Vi har något för alla oavsett om du är nybörjare eller mer van användare.

Kursinnehåll
Vi går igenom grunderna om hur du använder din I-phone. Hur du skickar sms, tar bilder med mera. Innehållet i cirkeln kommer att anpassas efter deltagarnas behov.


Studiematerial
Ta med din I-phone.

Cirkelledare
Kenneth Olsson är en mycket omtyckt och duktig cirkelledare som möter deltagarna på deras nivå.

Bra att veta
Ingen tidigare erfarenhet behövs.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare

Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.


Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.