Hantverk & konst

Lär dig sticka raggsockor
Är du frusen om fötterna på hösten och vintern? Är du intresserad av att lära dig sticka sockar? Då är denna cirkel perfekt för dig!

Kursinnehåll
Under kursens tre träffar får du lära dig att sticka raggsockor steg för steg. Ledaren föredrar att sticka på rundsticka (men går naturligtvis att sticka på strumpstickor också) Vi går igenom de olika momenten på en raggsocka, sticka skaftet, foten, tå och häl.

Material
Material finns att köpa på plats eller ta med dig garn och rundsticka alternativt strumpstickor hemifrån.

Cirkelledare
Ingrid Brandt är konsthantverkare och medlem i Åmåls Slöjdare- & konsthantverkare och är främst specialist på stickning.
Ingrids alster finns till vardags att köpa på Hantverksmagasinet i Åmål, men hon finns också med på olika hantverksmässor, utställningar och marknader runt om i Sverige. Hon har tidigare hållit i cirklar i bland annat stickning åt oss på Studieförbundet Vuxenskolan.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 4 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Covid-19 information Vi följer noggrant utvecklingen av coronavirusets spridning i samhället. Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar vår verksamhet efter rådande läge.
Detta kan komma att påverka starten (eller formen) för cirkeln.