Musik, teater

Låtskrivning - från idé till färdig låt
Lär dig skriva låtar. Gå från idé till färdig låt under kursens fem tillfällen. Cirkelledaren Caroline Johansson går igenom allt som händer från idé till färdig låt.

Kursinnehåll
Vi går igenom hur man kan bygga upp en text samt hur man kan komma igång med sitt skrivande. Vi kommer även att gå igenom hur man bygger upp en låt i ett musikprogram och hur man kan lägga upp låten så att den blir intressant att lyssna på.

Cirkelledare
Caroline Johansson är född 1994 och gör musik under artistnamnet Sweet Line inom pop, RnB och house. Hon har tidigare varit cirkelledare för liknande kurser inom Studieförbundet Vuxenskolan i Skåne.

Bra att veta
Ta med dig egen laptop eller läsplatta om du har.

Det finns också en fristående fortsättning på den här kursen som heter Producera musik och lägg upp på Spotify (15 studietimmar uppdelat på 5 tillfällen x 3 timmar) där Caroline är kursledare.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.