Dans

Covid-19

Vi följer noggrant utvecklingen av coronavirusets spridning i samhället. Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar vår verksamhet efter rådande läge.
Detta kan komma att påverka starten (eller formen) för cirkeln.

OBS! Denna cirkel påbörjades innan pandemin med tre av sju träffar kvar, därav tillfälliga priset på 500 kr. Vill du anmäla dig på de tre sista gångerna ändå är du välkommen med din anmälan.


Välkommen till en grundkurs i Linedance!

Linedance är en kul dansform med upprepade sekvenser av steg som en grupp gör tillsammans stående i linje, därav namnet linedance.
Du utvecklar din koordination samt cirkeln lämpar sig väl för nybörjare. Var och en dansar efter sin egen förmåga och du behöver ingen partner, hela gruppen dansar tillsammans. Välkommen att lära dig grunderna i denna sociala och trevliga dans!

Kursinnehåll
Med vår erfarna ledare lär du dig grund stegen och att kombinera dom i koreografier.

Bra att veta
En social dans som tillåter att vi håller avstånd till varandra. Vi kommer vara i en stor lokal så vi kan sprida ut oss. Allt som behövs är bra skor, oömma kläder och vattenflaska.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 10 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900