Lunchkonsert med Kvinnliga Situationen och Ylva Myrman

Lunchkonsert med Kvinnliga Situationen och Ylva Myrman

Rubrik

Den 1 oktober får Lilla Edet besök av två coola och aktuella artister, Kvinnliga Situationen som är ett hiphopcrew från Malmö, och Ylva Myrman, neosoul-sångerska från Stockholm/Göteborg.
Folkets Hus serverar lunch som finns till försäljning i samband med konserten. Det är fri entré. Kom i tid! På scen kl 12.00

KVINNLIGA SITUATIONEN är ett hiphop-kollektiv som agerar från hjärtat, både på och utanför scen. De rivstartade med sitt första gig i Stockholm i januari 2015. Sedan dess har de spelat över hela landet, från Malmö till Kiruna och även tagit sig till Danmark och Finland. Crewet har varit warm-up till bland annat Syster Sol, Partiet, Labyrint och Ken Ring. Kvinnliga Situationen har även spelat med Musiker Mot Rasisms liveband; Live För Mångfald! Utöver workshops och spelningar genomförde de sommaren 2016 projektet Life of Borders; ett samarbete med Malmö Stad och tre ensamkommande musiker. I april 2017 vann Kvinnliga Situationen pris för bästa musik på Pixel Skånes Filmfestival. De är ett maxat och mångsidigt crew med bas i Malmö, med rötter som sträcker sig från Finland till Indien till Tanzania.

YLVA MYRMAN Ylva Myrman är sångerska och låtskrivare från Stockholm, bosatt i Göteborg. Musiken är starkt influerad av neo-soul, jazz och hiphop med texter på både engelska och svenska med tyngdpunkt på sväng och improvisation med sången i fokus. Bandet har spelat på klubbar runt om i Göteborg och Stockholm och var under hösten 2016 på en två veckor lång turné i Indien och spelade då bland annat för barn och unga i socialt utsatta områden i Bangalore. Ylva har gett ut två singlar det senaste året på Sodamusic.

Förköp

Biljetter finns att reservera. Fri entré.

Arrangeras i samarbete med

Lilla Edets Kommun, GAC, Västerlanda Kultur och Media

För mer information kontakta oss:

Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900