Hantverk & konst

Har du målat förut eller vill du prova på?

Vi träffas och målar bara för att det är kul. Vi använder akrylfärger och ser hur de fungerar. Har du aldrig målat förut så går vi igenom grundläggande saker och material du behöver för att sätta igång, samt tipsar om hur du väljer rätt penslar, färger, verktyg och underlag.
Har du egna färger och eget material kan du ta med det. Saknar du det så finns det material att köpa av cirkelledaren.

Cirkelledare Marie Forsgren
Marie har målat sedan hon var tolv. Allt började med ett startset med akrylfärger, en granne som var konstnär och en kvällskurs i målning hos Olle Rhönnstad, son till Erik och en känd konstnär aktiv i Väse. Enligt Olle fanns det en talang men det blev juridikstudier i stället och målningen blev en hobby. Sedan flytten till Åmål har det blivit många kvällskurser i målning hos Lars-Erik Olsson samt ett medlemskap i Galleri Olika. Under 2000 till 2003 gick Marie en utbildning i bildterapi. Marie har deltagit i samlingsutställningar i Örebro, Åmål och Säffle samt haft separatutställning i Åmål. Hennes målande har gått från landskap och stilleben till abstrakt och hon lämnar över tolkningar till betraktaren.

Bra att veta
Har du egna färger och eget material kan du ta med det. Saknar du det så finns det material att köpa av cirkelledaren.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Covid-19 information Vi följer noggrant utvecklingen av coronavirusets spridning i samhället. Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar vår verksamhet efter rådande läge.
Detta kan komma att påverka starten (eller formen) för cirkeln.