Hälsa & välbefinnande

Välkommen på yoga 29 juni!

I samband med lördagsmarknaden i kulturparken vid Gamla kyrkan finns möjlighet att komma på ett yogapass bakom hantverksmuséet.

Yoga är för alla! Oavsett ekonomisk situation. Därför erbjuds donationsbaserade yogaklasser där alla är välkommna och lägger en donation efter förmåga.

Klassen kommer vara en balanserande yogaklass som passar för alla, stora som små.
Klassen avslutas med djupavslappning för att landa och ge kropp och sinne tid att integrera det som vi praktiserat.

Bra att veta
Tag själva med matta eller handduk och vattenflaska samt kläder efter väder. Vid regn kommer passen ställas in då de är under bar himmel.

Efter passet finns möjlighet att köpa smaskiga nyttiga hembakade raw-bollar.

Yoga kommer även att finnas i samband med marknaden den 6 och 20 juli.
I samband med bluesfestivalen kommer yogan att genomföras på Kungsberget den 12 och 13 juli kl 16-17.

Cirkelledare
Durga Fredholm har praktiserat yoga i dryga 13 år och gått Vinyasayoga teacher training på The enchanted montain, Garopaba i Brasilien 2014. Hon har även utbildat sig till gravid-yogalärare på Atmajorti yogastudio Stockholm 2014-15. Yogan har hjälpt Durga och hennes kropp genom många olika faser i livet. Både genom att stärka och stabilisera kroppen efter sjukdomar, skador, under och efter graviditet samt att balansera sinnet vid livets mer emotionella och mentala upp och nedgångar som vi alla möter. Yogan hjälper henne att skapa ett lugn, men är också en drivkraft att få vara i sin fulla potential på alla olika plan. Den skapar en plattform där praktiserandet utgår efter egna förutsättningar och vad just hon och hennes kropp behöver. För Durga är yoga en fantastisk grund för välmåede och utveckling.


För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900