Meditationskurs med Conny Larsson

Meditationskurs med Conny Larsson

Hälsa & välbefinnande

Vedisk mantrameditation
Varmt välkommen till Spekeröds Prästgård på meditationskurs i Vedisk Mantrameditation.

Vill du utveckla din intuition och förmåga till acceptans?

Min vän och lärare tillika författaren och skådespelaren Conny Larsson bjuder på all sin kunskap inom den vediska traditionen och en form av djup meditation. De redskap bl.a. mantra man får genom kursen är sådant man kan ha med sig var man än befinner sig i världen. Conny har under många år ägt och varit föreståndare och terapeut för ett behandlingshem där man använt sig av meditationen som en del i behandlingen.

Conny arbetade under många år som Maharishis privatsekreterare en plats som efterträddes av Deepak Chopra. Maharishi var den person som för många var en Guru. Han tog den djupa meditationen och den Vediska traditionen in i den Västerländska världen.

Erfarenheter tillsammans med meditation ger oss möjlighet att få till oss mycket ny information och utvecklas. Conny delar som alltid generöst med sig av sina kunskaper i Veda, egna upplevelser på ett tydligt och ofta underhållande sätt utifrån vad han ser vi kan får lärdom av.

Vi kommer att meditera, dela erfarenheter och får till oss av nutidens händelser i förhållande till den vediska traditionen.

Bra att veta
Var och en tar med egen lunch eller så väljer man att gå eller åka till något matställe i närheten. Ta gärna med något varmt att lägga över axlarna då man kan känna sig lite frusen.

Tider för kursen
Lördag den 20 oktober - söndag 21 oktober ses vi kl. 10.00 - 16.30 båda dagarna.

Anmälningsinformation
Priset för denna kurs är 1200kr som betalas in på Bg 151-7036, Resor i Livet AB. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas och då kontaktar ni oss via mail.

Vid anmälan, frågor och intresse maila
marie@andrum.nu

Varmt välkommen!

Cirkeln arrangeras i samarbete med Marie Dahlin, Spekeröds prästgård.

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900