Längtar du efter …
- Mer stillhet och inre ro inom dig
- Att må bättre och bli gladare
- Vara mer närvarande i vardagen och med dina nära och kära
- Utveckla en mer vänlig och kärleksfull inställning till dig själv
- Att slippa att om och om igen dras med i negativa tankeprocesser och svåra känslor
- Hantera inre rastlöshet och behov av att fly in i exempelvis mat, Tv eller internet.
- Få bättre koncentration och arbetsminne.

Det här och mycket mer kan du få hjälp med av en kurs i mindfulness- och självmedkänsla, som är en metod med ett mycket gott vetenskapligt stöd för förbättringar i en rad olika tillstånd och sjukdomar, såsom sömnsvårigheter och stressrelaterad ohälsa, tex högt blodtryck, smärta, oro och nedstämdhet, liksom förbättringar i allmänmåendet, både generellt och vid olika sjukdomar. Idag vet vi via forskning allt mer om hur hjärnan förändras vid meditation och exempelvis stärker vår känsla av glädje, lugn, entusiasm, medmänsklighet och nyfikenhet.

När: Vi ses vid 8 tillfällen under våren vid 2,5h 18.00-20.30 (29/1, 5/2, 12/2, 26/2, 5/3, 12/3, 26/3 och 2/4- 2019)

Var: Studio Ting i Varekil
Jul- och Nyårserbjudande 3400 kr (pensionärer och långtidssjukskrivna 3100). Kursmaterial och fika ingår. Begränsat antal deltagarplatser så först till kvarn gäller.

OBSERVERA - Anmälan sker senast två veckor innan kursstart till mariasekora@gmail.com eller 070 8252335 - alltså ej anmälan direkt till Studieförbundet.

Global Heart
Kursen hålls av mig Maria Sekora, kbt-psykolog med lång erfarenhet av
mindfulness och meditation. Jag gick min första mindfulness instruktörsutbildning år 2012 hos Mindfulnessgruppen och har även gått en kompletter-ande instruktörsutbildning via Mindfulnesscenter (Ola Schenström).