Hälsa & välbefinnande

Känner du dig stressad och söker ett jordnära, vänligt sätt att hantera din vardag?

Anmäl dig till denna korta kurs i hur du kan använda mindfulness för att landa i dig själv, hitta ditt andetag och lugn.
Mindfulness är medveten närvaro. Konsten att fokusera, medvetet och i nuet, utan att döma. Och det är det vi tränar på under våra träffar på kurserna – tekniker för att fokusera. En sak i taget, i full närvaro och medvetenhet och utan att bedöma det vi upptäcker. Att gå ur sin autopilot och istället vara här och nu.

Om Kursen
Vi träffas 6 gånger och går igenom grunderna i mindfulness. Vi använder olika tekniker där vi tar hjälp av andningen, kroppen och det som finns omkring oss. Vi tränar sittande och liggande i denna kurs. Däremellan får du enkla övningar att träna hemma. Vi tränar med vanliga kläder, så kom som du är men gärna i bekväma kläder! Om du vill kan du ta med egen yogamatta och en liten kudde och/eller filt. Denna kurs passar alla, både ung och gammal!

Om Ledaren
Maria Leisborn ingår i Nätverket av mindfulnessinstruktörer i Mindfulnesscenter AB och är utbildad av Dr Ola Schenström. Ola är läkare sedan 35 år och specialist i allmänmedicin och en av Sveriges ledande experter på mindfulness

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid minst 7 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900