Hälsa & välbefinnande

Mindfulness/meditation

Mindfulness betyder medveten närvaro, att vara i nuet fullt ut och helt närvarande med vad som än händer. Det hjälper dig att slappna av i både kropp och sinne vilket gör det lättare att hantera stress, oro och andra känslor. För att nå till ett stadie av full medveten närvaro utövas olika meditaions-tekniker såsom uppmärksamhetsträning, kropps-scanning, att följa andetaget osv.

Kursinnehåll
Vi kommer under fem tillfällen att utforska vad mindfulness/meditation är för dig med olika fokus varje gång bl. a. kroppsmedvetenhet och ditt andetag.

Varm välkommen till en lugn stund för dig själv

Cirkelledare
Ananda Giri har under sina 16 år med meditation hunnit prova på många varianter. Varje typ av meditationsteknik har bidragit till en djupare förståelse för sig själv från olika vinklar. Bland annat har hon genomfört flera vipassana-kurser med 100 timmars meditation i 10 dagars tystnad. Den filosofi som Ananda nu känner sig närmast är att ens sanna jag går bortom denna värld av dualitet. Hon har genomgått grund och avancerad kurs i Non-dual therapy training, hälsocoach, naturmedicin samt massageterapeut.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare. Efter avslutad kurs planerar vi att starta upp en ny omgång
Startdatum är preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900