Språk

Vill du vara med och lära känna någon ny person, eller känner du bara för att vara i ett tryggt sammanhang där du kan berätta om dig själv och lyssna på andras berättelser.

Tveka då inte att anmäla er till att spela More than one story med oss.
I och med den sociala distanseringen under COVID-19 pandemin så tappar vi mycket av våra vardagliga situationer och interaktioner. Vi ser vikten av att få träffa människor och utbyta erfarenheter och tankar samt att skapa möten mellan människor man annars inte skulle träffat. Tillfället kommer att vara digitalt via Zoom.

Om spelet:
More Than One Story (Mer än en berättelse) är ett interaktivt kortspel som bygger på att öka förståelse, nyfikenhet och respekt och bygger broar mellan människor i olika åldrar och från olika bakgrund och kulturer.
Varje kort ger förslag på vad den ena spelaren kan berätta om sig själv för den andra eller de andra spelarna. Spelarna turas om att dra ett kort och övar sedan på att berätta om sig själva och att lyssna på när andra berättar sina historier. Kortspelet finns online på olika språk. Vi kommer att vara max 4 personer i varje grupp samt en samtalsledare som guidar deltagarna.

Vid frågor kontakta: thn.ikc@supportgroup.se