Mat & dryck

Nytänk i köket - laga och prata mat!


Är du intresserad av att laga, äta och prata om mat? Vi träffas kring traditionell bohuslänsk mat, nykomlingar på menyn och avstickare till andra delar av Sverige och världen. Låt dig inspireras och förnya dina matvanor. Hos oss finns plats för matminnen - vad åt vi förr och hur lagades maten? Vi lär oss också mer om hur man kan låta maten bidra till ett sunt liv. Cirkelledare är Annika Johansson, med stort engagemang i matlagning, råvaror och matens kulturhistoria. Som matinspiratörer deltar under studiecirkeln Elisabeth Lövgren, hushållslärare och Mikael Sävenmo, kock.


Vi träffas fyra tisdagar kl 10-14. 26/2, 12/3, 9/4 och 14/5.


Kurslitteratur
Utgångspunkter är bl a böckerna "Mat i Bohuslän" och "Sveriges nya landskapsrätter". Tag gärna med egna kokböcker och recept!

Cirkeln arrangeras i samarbete med
Ödsmåls Hembygdsförening

Anmälningsinformation

Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare. Anmälan sker via Studieförbundet Vuxenskolan eller direkt till cirkelledare Annika Johansson 0303-77 50 02.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:

Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900