Hälsa & välbefinnande

Nytt liv efter 60!

En ny del av livet har tagit plats i dig! Du har fyllt 60 och kanske börjat din pensionerade period eller funderar på det. Känslorna kan vara lite olika för oss när det gäller att ha fler år levda än återstående. Och tankarna kan vandra iväg i olika riktningar plus och minus.

Nu börjar din guldålder!

Nu har du möjlighet att börja din guldålder, skapa nya möjligheter, leva livet mer på dina villkor, göra sådant du har drömt om.
För att göra resten av ditt liv till en guldålder kan det vara bra att lära dig mer om hur du förbereder och skapar och lever ditt nya liv.

Cirkelinnehåll
Du kommer att lära dig hur du fungerar på ett djupt och funktionellt sätt och hur du kan göra ändringar som hjälper dig att nå nya höjder i livet. Det handlar om alltifrån tänkande till hur du hanterar ditt värdesystem, förväntningar, relationer och din kropp. Cirkeln kommer att ge dig förutsättningar att bli ditt bästa framtida jag.

Cirkeln är digital och live i form av webinar, vilket ger utrymme för dela insikter, frågor och möta andra med samma fokus.

Cirkelplan
Vi möts 6 gånger i webinariet måndagar 19.30- 21.00 men en liten ”reflektionspaus” på ca:15 i mitten. Alla webinarier spelas in och skickas som länk så att du kan titta på dem i efterhand ifall du missat eller vill fördjupa dig i något. Att titta flera gånger innebär ofta att man ser, hör och upptäcker något nytt.

Varje vecka får du en digital utvecklingbok som förbereder dig för webinariet och ger uppföljande information för veckan som varit och ger uppgifter inför kommande seminarie. Du kan du kan skriva ut den eller fylla i direkt i dator/surfplatta.

Utvecklingssboken är ditt stöd i utvecklingsprocessen och sen är det bra om du har en fin anteckningsbok/journal i vilken du kan skriva insikter, renodla dina mål och skapa och följa upp din framtidsidentitet.

Studiematerial
Förutom webinariet, så får du utvecklingsbok och spelplan (som skickas till dig) där du dag för dag kan se din utveckling och får ta del av korta filmer, reflektioner, citat, utmaningar och belöningar.

Under och efter cirkeln har du tillgång till en slutengrupp på facebook där du kan kommunicera med de andra deltagarna och mig, ställa frågor och dela erfarenheter, kunskaper och insikter. Och få nya vänner med ambitioner.

Instruktioner och ytterligare information får du en vecka innan cirkeln i brevform.

Har du frågor kan du kontakta ledaren: Kenneth Gagnero på kg@kennethgagnero.se

Datum för webinarierna: 12 oktober, 19 oktober, 26 oktober, 2 november, 9 november, 16 november. Alltid 19.30-21.00

Om cirkelledaren
Jag heter Kenneth Gagnero. Föddes nyfiken och blyg. Det blyga har lämnat mig och nyfikenheten har fört mig ut på en fantastisk livsresa. Givetvis har jag mött en blandad kompott av det livet erbjuder, som vi alla gör.
Yrkeserfarenheter
Jag har på många olika sätt arbetat med och för andra människor, mina yrkes erfarenheter finns inom bland annat långvård, geriatrik, industri, transport, missbruk, kultur, skola, folkbildning process, psykologi och datakunskap föräldrautbildningar inom tonår, fritidsgårdar, demokrati-lots, gymtränare, massör, kyrka pastor, präst, coach, avspänningsinstruktör, facilitator, det som drivit och driver mig är en nyfikenhet att lära och utveckla mer av det jag kan vara och uttrycka i livet. Det har gett mig fantastiska möjligheter att möta människor i alla åldrar och livssituationer och att ständig få ge och ta emot det möten erbjuder.
Utbildningar
Jag har lite olika utbildningar inom, högskola, vuxendialog, projektledning, processledarutbildning, folkbildning, mental träning, avspännings pedagog, facilitator/livscoach, klassisk massage, MOD (mångfald och dialog) m.m
Fritid
Älskar upplevelser i naturen ägnar mig gärna åt långfärdscykling, med en del av Europa på min erfarenhetspalett. Läser mycket: mest facklitteratur inom alla möjliga områden, jag tycker om att umgås men även att vara i ensamhet.
Mest nyfiken på dig!
Som du förstår så är det min nyfikenhet som driver mig framåt och varje möte innebär att något växer och utvecklas och jag vill gärna möta dig i den här cirkeln som kommer att vara en fantastisk grund att leva ett rikt liv även efter 60 (jag är 65)

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar cirkeln så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan cirkelstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900