Hållbar utveckling

Prata Tiny House med oss!
Den globala rörelsen för Tiny Houses växer idag i rekordfart och intresset för att bygga små mobila hus är stort. Rörelsen går hand i hand med en längtan som allt fler delar. En längtan efter att leva enklare och med ett mindre fotavtryck, utan stor skuldsättning och med begränsad exponering mot finansmarknaderna. Ut ur ekorrhjulet. Samtidigt nära naturen och sociala relationer. Att bo smått och fritt är smart. Eller är det det?

Varmt välkommen på ett omställningscafé där du får chansen att ställa dina frågor om denna kompakta och klimatsmarta boendeform till Egnahemsfabrikens egna experter Erik Berg och Tinna Harling. Passa på att samtala med erfarna husbyggare och avnjut en pizza direkt från Egnahemsfabrikens vedeldade pizzaugn.

Plats och anmälan
Plats: Egnahemsfabriken Tjörn, Rödgårdarnas väg, Hjälteby.
Tid: 16.00-18.00.
Anmälan krävs. Omställningscaféet är kostnadsfritt och vi bjuder på lokalproducerad pizza.

Samma dag hålls även ett seminarium på tema Tiny House på Egnahemsfabriken Tjörn. Vill du delta även på seminariet? Läs mer och anmäl dig här: https://www.sv.se/avdelningar/sv-vast/kurser/seminarium-tiny-house-78658/

Arrangemanget utgör en del av det projektet ”Ett år i omställning” som finansieras av Leader Södra Bohuslän och genomförs av föreningen Omställning Tjörn i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan. Omställningscafé Tiny House arrangeras av Omställning Tjörn i samverkan med Egnahemsfabriken, Studieförbundet Vuxenskolan och Tjörns kommun.

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900. Om du efter anmälan får förhinder, tänk på att aktivt avanmäla dig via Kundtjänst.