Dans

Orientalisk dans för nybörjare

I orientalisk dans får du en allsidig träning och övar bl.a. koordination, rörlighet och balans till sköna rytmer. Alla kan delta, ung som gammal, kvinna som man, och var beredd på glada skratt och mycket dansglädje.

Kursinnehåll
Du tränar smidighet, balans, hållning och koordination. Du får lära dig grundrörelser i orientalisk dans, samt bekanta dig med den orientaliska musiken och danskulturen. För dig som är nybörjare eller vill repetera de första grunderna. Du stärker benstommen och blir glad till kropp o själ.

Varmt välkommen!

Bra att veta
Ta med dig/på dig
Bekväma kläder och gärna en sjal att knyta om höften.
Anmälan är bindande.
Avgift: 750kr

Mer information ring cirkelledare Barbro Källström telefon 073-456 25 85

Cirkelledare
Barbro har älskat att dansa i hela sitt liv, när hon kom i kontakt med den orientaliska dansen för 10 år sedan, kände hon att hon kommit hem. Barbro har under åren gått kurser i Säffle och Karlstad, hos såväl studieförbund som privat. Hon har även deltagit i flera workshops på World Dance Company i Göteborg och gått sommarkurser på Fridhems Folkhögskola i Svalöv i Orientalisk dans , teknik och improvisation samt scenisk framställning. Hon har haft glädjen att själv leda kurser, såväl hos studieförbund som privat.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 4 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900