Övrigt

Arbetsmarknadsnära kurser på distans

Denna kurs ingår i statens satsning på arbetsmarknadsnära insatser på distans (AMNI) och är för dig som på grund av coronapandemins påverkan blivit, eller riskerar att bli, korttidspermitterad, varslad eller arbetslös.

SV Väst kommer under hösten 2021 erbjuda kostnadsfria kurser på distans till dig som är arbetslös eller riskerar att permitteras eller varslas pga Corona. Kurserna omfattar totalt 40 studietimmar och ges i studiecirkelform. Alla kurser är 100% distansbaserade - i enlighet med folkbildningsrådets direktiv - och erbjuds via Zoom eller Teams. Anmäl dig snarast. Begränsat antal platser!
Om det behövs kan deltagare utan digital vana erbjudas introduktion till hur distansutbildning går till. Egen dator eller smartphone krävs. Detta tillhandahålls inte av SV.Funderar du på att starta en webbutik, hemsida eller blogg? Vill du lära dig att ta bra bilder till dina produkter och tjänsteerbjudanden?
Denna kurs riktar sig till dig som har behov av att ta bilder på dina produkter med hjälp av din kamera oavsett mobil eller systemkamera. Du kommer att lära dig principerna bakom att ta bra produktbilder till din webbutik, hemsida eller blogg med hjälp av enkla medel för att få det att se snyggt och professionellt ut. Vi kommer att gå igenom kamerainställningar, hur du skapar en studio hemma, hur du redigerar bilder i appar för bildbehandling och vilka bildformat som krävs för bästa möjliga resultat.

Tre tillfällen per vecka


Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900