Hälsa & välbefinnande

Välkommen till ett yogapass för dig som vill utöva yoga sittande på en stol.

Yoga är för alla, oavsett fysiska och andra förutsättningar. Yogan är till för att anpassas efter individens behov och behöver inte se ut på samma sätt för alla. Det finns alltid något som passar just dig precis just där du är.

Denna klass passar perfekt för dig som föredrar att utöva yoga på en stol hellre än sittandes eller ståendes på golvet. Klassen kommer att fokusera på att skapa rörlighet, öka cirkulationen, stärka och stretcha ut dina muskler. Vi kommer även att använda lättare andningsövningar för att öka och balansera syresättningen i kroppen.

Klassen avslutas med avslappning för att ge extra omsorg till både kropp och själ.

Det kan vara bra att ta med en vattenflaska.

Cirkelledare
Durga Fredholm har praktiserat yoga i dryga 13 år och gått Vinyasayoga teacher training på The enchanted montain, Garopaba i Brasilien 2014. Hon har även utbildat sig till gravid-yogalärare på Atmajorti yogastudio Stockholm 2014-15. Yogan har hjälpt Durga och hennes kropp genom många olika faser i livet. Både genom att stärka och stabilisera kroppen efter sjukdomar, skador, under och efter graviditet samt att balansera sinnet vid livets mer emotionella och mentala upp och nedgångar som vi alla möter. Yogan hjälper henne att skapa ett lugn, men är också en drivkraft att få vara i sin fulla potential på alla olika plan. Den skapar en plattform där praktiserandet utgår efter egna förutsättningar och vad just hon och hennes kropp behöver. För Durga är yoga en fantastisk grund för välmåede och utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare. Efter avslutad kurs planerar vi att starta upp en ny omgång
Startdatum är preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900