Hantverk & konst, Hållbar utveckling

Välkommen till vårens vass-workshop på Egnahemsfabriken!
Kärt barn har många namn: oro, himmeli, pajaki.. Kom och prova på att tillverka en”hanging beauty” med material direkt från fältet. Vi låter oss inspireras av äldre tiders takkronor för att sedan hämta vass ute på åkern. Av den tillverkar vi en egen enkel Oro att smycka farstun med! Handledare visar och guidar. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare Annika Westlund arbetar som verksamhetsstöd och kulturutvecklare på Egnahemsfabrikens nyöppnade Folkateljé. Annika är sedan tidigare leg. lärare i bildämnet men har främst jobbat i slöjdsalens värld. Hon har också en MFA i Textil Konst/HDK och har tidigare varit verksam som konstnär. Som kursledare vill hon erbjuda kreativa, roliga och hållbara textila tekniker som bjuder in till att provas på!

Bra att veta
Kursen hålls utomhus / under väderskydd på grund av rådande pandemiläge. Antalet platser begränsat till fyra med utgångspunkt i tillgänglig vistelseyta.

Cirkeln arrangeras i samarbete med Egnahemsfabriken.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900