Skapa trädgårdskläder av textilt återbruk

Skapa trädgårdskläder av textilt återbruk

Hantverk

Skapa snygga och funktionella trädgårdskläder av textilt återbruk

Trädgårdsarbete på olika nivå blir alltmer populärt. Kläder för trädgård bör vara praktiska och väl genomtänkta. Många vill också att de skall vara snygga och lite kul. Men man behöver inte köpa nytt. Genom att anpassa och piffa upp gamla plagg och textiler till trädgårdskläder kan vi bidra till minskad textil konsumtion.

Upplägg:
Vi börjar med att fundera över vad som krävs av ett plagg som skall användas vid trädgårdsarbete. Utifrån det skapar vi plagg för trädgården av textil återbruk. Det är bra om du som vill delta har sömnadsvana sedan tidigare. Vi hjälps åt och utvecklas tillsammans.

Studiecirkeln ingår i projektet "Ekobesöksnäring vid Ålgårds Kvarn och Såg och Utsikten Ekoby" som bl a innehåller skapande av skogsträdgård vid Ekobyn. Vi får också chansen att testa och visa upp lösningar inom projektet med syftet att inspirera andra till eget skapande.

Är du intresserad av att vara med? Vill du veta mer?
Kontakta: maria.schmidt@daucusdesign.se mobil 070-58 35 435

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda. Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar. Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900