Musik, teater

Smoke Rings Sisters med "A Swingin´ Christmas
Denna skönsjungande vokaltrio bjuder på det allra bästa av både den svenska och amerikanska julrepertoaren från jazzens och swingens guldår. Smoke Rings Sisters sjunger i härliga stämmor, ackompanjerade av Arne Murby på piano, Martin Olsson på kontrabas och Anders Josefsson på trummor. Du blir bjuden på älskade klassiker såsom Christmas Song, O helga natt, Jingle Bells, Nu tändas tusen juleljus och Jul, jul, strålande jul men även på en hel del skruvade versioner. Hur låter egentligen Tänd ett ljus i bossa nova-rytmer och kan Vår julskinka har rymt verkligen sjungas som en sensuell blues? Musikalisk, lekfull julstämning när den är som allra bäst!
Smoke Rings Sisters bildades 2011 för att göra en enda konsert. Men tack vare personkemi och röstklanger blev det många fler konserter. Passionen för jazz och swing var drivkraften, främst mellan åren 1920-1950.
Välkommen till en sprakande helhetsupplevelse med fantastisk musik, tidsenliga kläder och retromikrofoner. En sann tidskapsel i julens tecken!"

Förköp
Biljettpris: 200 kr, pensionär 180 kr, barn och ungdom upp till 18 år 100 kr. Biljetter finns att köpa i receptionen på Kulturhuset Fregatten eller på Nordic.se.

Arrangeras i samarbete med Kultur Stenungsund och Produktionsdiket.

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900