Hantverk & konst

Återbruk - Smyckessmide av silverbestick
Kliar det i fingrarna?
Det är något speciellt med att skapa med sina händer efter eget huvud. Det stimulerar kreativiteten och inger lugn. Ledning, kunskap och tips får du av våra kompetenta ledare. Vi arbetar för att föra vidare gamla traditioner och hålla dem levande. Människor har sysslat med hantverk i alla tider och det har varit avgörande för mänsklighetens utveckling. Vi erbjuder många olika inriktningar som du kan välja mellan.

Vill du prova på att göra ringar av skedar eller halsband av en gammal gaffel? Har du en silversked från dopet som bara ligger i byrålådan och ropar att den skall få ett nytt liv :)
Vi har massor med inspiration och idéer, kom och låt kreativiteten flöda på en heldagscirkel i smyckessmide av silverbestick.

Pris: 650 kr
Ledare: Linda Pettersson
Plats: Hantverkshuset, Restad Gård, Vänersborg
Datum: lördag 26 oktober 2019
Klockan: 9:00 - 15:00
Startar vid minst 6 deltagare.

Du behöver ha med dig:
En eller flera skedar/gafflar/knivar i verksilver (d.v.s. stämpeln ska ange "830", ej nysilver-NS)
Oömma kläder

Vi fikar kaffe och bulle under dagen, ta med egen lunch (spis, ugn och mikro finns men tänk på att lunchrasten inte varar så länge och flera som behöver värma sin mat. Pizzeria finns i närheten.

Kommer du långväga ifrån och vill sova över så ligger Hotell Hehrne bredvid https://www.hotellhehrne.se/

Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar. Om inget klockslag är utsatt, återkommer vi även med det när tillräckligt många är anmälda. Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900